Tässä minun näkemys siitä mitä maailmassa tapahtuu ja mitä on suunniteltu tapahtuvan.

 

Tämä kirjoitus on vain minun ajatusmaailma “paperilla”. Toivon, että suhtaudut siihen myös sen mukaisesti. Jos teksti ärsyttää, niin lopeta lukeminen - kukaan ei siihen pakota. Jos aiheuttaa huolta, niin olet ehkä havainnut jotain samaa kuin minäkin. Huoli on joskus hyvästä. Jos kirjoitus lähinnä huvittaa, niin kiva, että siitä on edes se hyöty. Toivon kuitenkin ettet lähde pilkkaamaan. Olen saanut tarpeeksi vihaa ja pilkkaa osakseni. Olen kasvattanut paksun nahan tätä vastaan, mutta ei se koskaan mieltä kohota! Kannattaa pitää mielessä, että vaikka tiedän ajatusteni herättävän ehkä 90%:sti negatiivista vastakaikua, kirjoitan silti, koska mielestäni näistä asioista ei voi olla hiljaa.

 

Toivon todella, että olen pahasti väärässä. Jos kuitenkin olen edes vähän oikeassa, niin seuraavan tiedostaminen mahdollisimman laajasti voi auttaa siihen, että lopulta olisinkin täysin väärässä - tämä on tavoite!

 

Nyt käynnissä olevat sodat olisi voitu välttää, jos siihen olisi ollut tahtotila. Diplomatia on katoava käsite, jolla ei ole ollut sijaa konfliktien ratkaisemisessa vuosikausiin. Voimassa on Orwellilainen käsitys, “sota on rauhaa”. Aggressioon vastataan aggressiolla, vihollisesta tehdään uhri, uhrista tulee vihollinen. Uhri kerää myötätuntoa ja herättää vastustusta vihollista kohtaan, syntyy vastarintaa. Vihollinen joutuu alakynteen, tilanne kääntyy päälaelleen. Sama oravanpyörä jatkuu. On turha kuvitella, etteikö tämä olisi globalistien tiedossa. Heillä olisi avaimet kädessä lopettaa sodat. Heillä olisi valta lopettaa vihollisten luominen. Mutta se ei kuulu heidän suunnitelmiin.

 

Esimerkiksi Ukraina on tässä tarinassa vain pelinappula. Sillä ei ole globalisteille mitään merkitystä mikä on sodan uhrimäärä. Kuinka monta venäläistä tai ukrainalaista kuolee. Mitä enemmän sen parempi. Silläkään ei ole väliä kumpi “voittaa” sodan. Minun silmissä sodassa on aina kaksi häviäjää. Globalisteille sen sijaan sota on pelkkää voittoa.

 

Ukrainan ja Venäjän välinen sota olisi voitu välttää, mutta sen välttäminen ei kuulunut globalistien suunnitelmiin. Ukrainasta luotiin median avulla kuva demokraattisesta valtiosta - meidän ystävästä - joka on ison ja pahan Venäjän uhri. Aikaisempi uutisointi mm. Ukrainan korruptiosta, lapsikaupasta ja Itä-Ukrainan sortamisesta pyyhkäistiin vaivihkaa maton alle, eikä näistä ole enää edes sallittua puhua. Näin ollaan saatu aikaiseksi tilanne, jossa globalistien “länsi” on saatu vihaamaan Venäjää ja venäläisiä entistä enemmän ja toivottu tilanne on valmis.

 

Ollaan siis tilanteessa, jossa meidän on etukäteen kirjoitettu olevan. Kolmas maailmansota on mielestäni jo alkanut, mutta ei siinä mittakaavassa missä sen on suunniteltu käytävän. Kaikki nämä NATO kuviot on ennalta päätetty. Sillä ei ole muuta tarkoitusta kuin se, että mahdollisimman moni valtio “sitoutuu” sotimaan Venäjää vastaan. Sota halutaan käytävän todella suuressa mittakaavassa. Onhan globalistien toive maailman väkiluvun dramaattinen vähentäminen. He seuraavat tälläkin hetkellä sivusta tilannetta tyytyväisenä, mutta toiveikkaina vielä paljon suuremmasta lottovoitosta.

 

On luotu ajatusmaailma, että nyt kaikkien on äkkiä liittouduttava isoa ja pahaa Venäjää vastaan, ennenkuin se ehtii hyökätä avuttoman uhrin kimppuun. Tämä tuntuu toimivan. Ja siinä samalla uho kasvaa. Päivä päivältä kuulen enemmän vihamielisyyttä venäläisiä kohtaan. “Kaikki r***ät pitäisi tappaa!” on ihan tavallinen heitto mitä kuulee vähän väliä.. ja mikä pahinta, siihen lähtee muut mukaan. Jos sattuu olemaan eri mieltä, niin on kaverisuhteet koetuksella - tämän olen saanut henkilökohtaisesti kokea. Sotahulluus on siis huipussaan ja tämä on täysin globalistien toivoma tilanne. Tämän tulkitsemiseen ei ole tarvinnut muuta kuin seurata mitä ja millä tavalla lehdistö on viime vuodet kirjoittanut ja tälläkin hetkellä kirjoittaa. Meitä valmistellaan sotaa varten.

 

Suomen osalta meneillään olevista presidentinvaaleista on turha odottaa ratkaisua tähän suunniteltuun ongelmaan. Kaikki ehdokkaat ovat joko tietoisesti tai tietämättään globalistien asialla. Uskon valitettavasti, että pahin globalisti on jo valittu presidentiksi. Äänestyksen järjestäminen on vain demokratian illuusion luomista.

 

Edelleen - toivon todellakin, että olen väärässä. Kaikki kuitenkin viittaa siihen, että Suomi on fyysisesti mukana sodassa viimeistään 2025. Suomalaisten en usko ajoissa heräävän tähän todellisuuteen riittävän suuressa mittakaavassa, jotta sota vältettäisiin. Keski-Euroopassa sen sijaan on havaittavissa laajaa hallitusten ja valtaeliitin vastustusta, mikä antaa jotain toivoa tulevasta.

 

Vielä konkreettisempi toivo on USA:n suunnalla. Jos jotenkin ihmeen kaupalla seuraavat USA:n vaalit käydään rehellisesti läpi, niin Trumpin valinta presidentiksi näyttäisi selvältä ja voisi kääntää tilanteen positiiviseen suuntaan. On mitä mieltä Trumpista tahansa, niin tosiasia on se, että sotimisesta hän ei välitä. Ja tämä on syy, miksi uskon Trumpin valinnan olevan käytännössä suurin konkreettinen “hätä-seis” mitä tässä tilanteessa voi toivoa! Kunhan Eurooppa ei ole siihen mennessä jo liian syvällä suossa.

 

Yksi asia mitä ihan jokainen voisi tehdä, on suhtautua uutisiin kriittisemmin. Ajattele vaikka ensin, että voisiko lukemasi uutinen olla yritys ohjata ajatuksiasi tiettyyn suuntaan tai tietynlaiseksi. Asettumaan jonkun puolelle - jotain vastaan. Oletko oikeasti sitä mieltä, mitä uutinen saa sinut ajattelemaan? Pysähdy hetkeksi miettimään ja muodosta OMA mielipiteesi asiasta. Itse olen lopettanut TV:n katsomisen kokonaan. Siitä tulee lähinnä vihaiseksi. Seuraan kyllä mitä uutisissa kirjoitetaan ja olen oppinut näkemään kuinka meidän ajatuksia uutisissa ohjaillaan.

 
Rauhallisempaa ja ystävällisempää tulevaisuutta toivoen.
-Juha